Chico


“Het gaat echt heeeel goed met die kleine bandiet, we zouden hem niet meer kunnen missen! In het begin nog wat schuw voor sommige harde geluiden, maar hij wordt steeds stoerder.
Daarom was het toch spannend toen hij voor de eerste keer naar buiten ging ‘s avonds, (ik vond het maar niks en ben ‘m zelfs gaan zoeken, ik was echt ongerust) maar Axel stelde me gerust dat die na een tijdje wel terug komt. En jawel, na een tijdje (paar uren) kwam meneer terug miauwen aan de achterdeur. Ik zo gaat het de laatste weken, hij wil écht naar buiten bij valavond en niet voor 5 minuutjes. Van 21 u tot 23 u of zelfs langer.
Ik mag ook terug naar het schoolgebouw om les te geven aan de zesdejaars en Axel is eindelijk mogen beginnen op zijn nieuwe werk en het alleen blijven gaat ‘m heel goed! Hij breekt niks af en luiert overdag veel, maar dan gaat ie ‘s avonds in ‘t donker heel graag op pad. En als ik te lang aan het werk ben op mijn laptop komt meneer op m’n schoot zitten. Heel leuk om te zien hoe hij ‘s avonds wisselt tussen Axel en mij om te fletsen. Ook een kop melk dat ik naast me laat staan op de leuning van de zetel is niet veilig, een onoplettend moment en meneer was er al van aan ‘t drinken!
Maar voor de rest is hij zoooo braaf, hij gaat heel flink op de kattenbak, maar 2 ongelukjes gehad en na een tijdje had ie eindelijk de krabpaal ontdekt.


Groetjes van ons & pootje van Chico!”

Dierenasiel Lommel