Dierenasiel Het Blauwe Kruis Lommel

Buddy


"Dat buddy een heel sociale kat is werd vanaf dag 1 al duidelijk. Hij kwam de eerste avond al dadelijk bij ons liggen in de zetel en genoot van alle aandacht die hij kreeg. Ook sliep hij niet graag alleen en bemachtigde hij een plaatsje op ons bed. Na een werkdag staat hij altijd klaar voor een uitgebreide aaibeurt of een spelletje.
Buddy zat in het asiel wegens plassen langst de kattenbak. De eerste maand deed hij dit niet, toen brak corona uit en waren wij meer thuis. Ook buddy begon toen hier met momenten langst de kattenbak te plassen. Na van alles geprobeerd te hebben plast hij nu al 2 weken braaf in de bak.
Buddy is graag van alles op de hoogte en wilt overal bij aanwezig zijn, zelfs alleen een bad nemen is moeilijk. Ook tijdens het eten vergezeld hij ons zeer graag.
Buddy verkiest ook graag het mannelijk geslacht, als hij wilt knuffelen/aandacht nodig heeft krijgt mijn vriend altijd de voorkeur.


We zouden niet meer zonder hem kunnen (hopelijk hij ook niet meer zonder ons) en zijn zeer blij dat we buddy geadopteerd hebben."

Het Blauwe Kruis Lommel
Dierenasiel Het Blauwe Kruis Lommel

+32 (0) 11 83 23 51 - lommel@blauwe-kruis.be

Copyright © Dierenasiel Het Blauwe Kruis Lommel

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren