Hayley


Engelse Toy Terriër
Geboren op 10/05/2017

Teef
In het asiel sinds 27/03/2021

Ik weet niet of ik van katten hou

Ik word niet bij kindjes geplaatst

Ik weet niet of ik van katten hou

Hayley is afgestaan omdat de eigenaars het geen veilige situatie meer vonden met de kindjes. In huis is zij zindelijk en bijt niets stuk. Ze moest een aantal uur per dag alleen blijven en verbleef dan in een bench.

Hayley is in het begin een onzeker hondje, ze heeft eventjes tijd nodig om volledig te ontdooien. Tijdens de wandelingen wordt ze al snel veel vrolijker en dan zoekt ze ook echt het contact met haar begeleider op.

Bij de vorige eigenaar waren er een aantal problemen waar in de toekomst zeker rekening mee gehouden moet worden. Ze is heel beschermend naar alles wat van haar is: haar bench, een kussen, een botje… Hier zijn ook al een paar incidenten mee gebeurd. Dit zijn dus zeker punten waar nog heel hard aan gewerkt moet worden. Ze is zeker ook geen hondje dat een hele dag in de zetel wil liggen, ze barst van energie en heeft enorm veel nood aan beweging en mentale stimulatie. Vermeld in uw mail dus zeker welke activiteiten je met haar wilt gaan doen.

Voor Hayley zoeken we een thuis bij iemand die al ervaring heeft met dit gedrag en hier intensief mee aan de slag wil gaan. Ze heeft nood aan een rustige stabiele thuis, hierdoor plaatsen we haar niet bij kindjes.

toy terrier ter adoptie dierenasiel Lommel